U bent op de Home-pagina Meer info over speciale acties! Meer info over onze catering Speciaal voor de kinderen! Meer info over het menu en de prijzen Links Contact via email

 

U kunt vanaf het Eethuis starten met een wandelroute.

Wandelroutes:

  • Plankenkoorts en blubbervrees 10 kilometer.
  • Wandelroute door Werkhoven 'Door de tuin van de prinses' 5 kilometer. Informatie kunt u verkijgen bij de gemeente (telefoonnummer: 030-6594848)

 

Ook is Eethuis aan 't Zand opgenomen in een aantal landelijke wandel- en fietsroutes.

Wandelroutes:

Fietsroutes:

 

Vacantiehuis en groepsaccommodatie Katteveld in Werkhoven.

Katteveld in Werkhoven heeft een ruim, comfortabel ingericht vakantiehuis met 4 slaapkamers en bevindt zich in een gedeelte van de boerderij. In en rondom de vakantiewoning geniet u van privacy. Aan de andere kant van de boerderij staat de splinternieuwe groepsaccommodatie, geschikt voor 82 personen. De accommodatie is sinds mei 2013 in gebruik.

Uiteraard kunnen wij van Eethuis aan 't Zand de catering voor u op maat verzorgen.

 

Camping de Boomgaard in Bunnik.

Op deze camping kunt u ouderwets, in alle rust kamperen in een oud Hollands agrarisch landschap middenin de provincie Utrecht. Het is een groen park in het centrum van de provincie Utrecht, midden in de mooie Kromme Rijnstreek. Een uitstekend uitgangspunt voor het maken van mooie fiets-, wandel- of vaartochten. U kunt o.a. genieten van de Hollandse waterlinie, de Utrechtse heuvelrug en diverse forten. Ook de stad Utrecht met zijn mooie oude grachten en grachtenpanden en de omliggende dorpjes zijn de moeite van uw bezoek meer dan waard.

 

Het Pelikaantje in Werkhoven.

Het Pelikaantje is een vakantiehuis voor twee personen. Eventueel kan een kinderbedje (leeftijd tot ongeveer 3 jaar) worden bijgeplaatst.
Het huis heeft een aparte entree en bestaat verder uit een lichte leefruimte met open keuken, één slaapkamer en een badkamer.

Voor een leuk verrassingsontbijt of heerlijke maaltijd aan huis kunt u bij Eethuis aan 't Zand terecht!